9 Mayıs 2021 Pazar

Çin Dizisi : Love Unexpected

Herkese merhabalar efenim,

Yine bir Çin dizisi ile karşınızdayım efenim ! Fantastik ve konusu bir kaç dizinin birleşimi gibi duran bir dizi gibi dursa da bence izlemesi keyifli bir yapımdı.Baş rolde güçlü,dövüşmeyi bilen baş rol kadınların olması her zaman daha çok hoşuma gidiyor.Baş roller arasındaki ruh değişimine alıştık ama duyuların değişimi oldukça farklı bir bakış açısı olmuş kızın acı duyusu ile adamın duyguları hissiyat olarak bir şekilde yer değiştiriyor.Kız kendi duyguları yanında adamın duygularını da hissetmeye adamsa kızın acı duyusunu hissetmeye başlıyor.Kadın adamın koruması olunca tabi dizi asıl bu noktada başlıyor :)

Üç yıl önce korkunç bir kaza annesinin hayatına mal olduğunda, Xu Nuo şoku hiçbir zaman tam olarak telafi edemedi. O günden beri Xu Nuo o kadar şiddetli bir duygusal bozuklukla yaşıyor ki, duygularıyla tüm bağını kaybetti. Gülmeyi, ağlamayı ve hatta sevmeyi beceremeyen Xu Nuo, başkalarıyla empati kurma yeteneğini kaybettiği için diğer insanlarla bağlantı kurmanın hiçbir yolu yoktur. AcizHerhangi bir suçluluk veya pişmanlık duygusu hissederek, kurumsal birleşme ve satın almalar söz konusu olduğunda acımasız bir uzman haline geldi. Bir işi yaptırmasıyla bilinmesine rağmen, vahşi teknikleri onu birkaç hoşnutsuz bireyin hedefi haline getirdi. Bir korumaya ihtiyaç duyulduğunda, Xu Nuo zorlu işe alma görevine başlar. Bu iş için yarışan pek çok başvuran arasında, gizlice profesyonel bir savaşçı olmayı hayal eden ekonomi uzmanı Ke Si Yi de var. İnanılmaz derecede bilenmiş duyuları ve yıldırım hızındaki refleksleri ile Si Yi işi kolayca halleder. Xu Nuo ekstra korumaya sahip olduğu için mutlu olsa da, Si Yi'nin şiddeti kullanmasının onu huzursuz eden kolay yolu hakkında bir şeyler var. Ancak Si Yi, kendi adına kendini tehlikeye attığında, başka bir şey hissetmeye başlar, ancak bunun ne olabileceğinden pek emin değildir. Koruyucu ve korunan arasındaki ilişki büyüdükçe, Xu Nuo'nun uzun zamandır kaybettiği duyguları yavaş yavaş geri dönmeye başlar ve bunlar olduğunda, yepyeni bir olasılıklar dünyası kendini göstermeye başlar. Ama bu yeni duygusal dünyada, Xu Nuo kendine sormalı, Si Yi için geliştirmiş gibi göründüğü duyguları kabul edebiliyor mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...