30 Mayıs 2021 Pazar

Kore Dizisi : Stranger From Hell

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün Netflix de yer alan eski izlemediğim Kore dizilerine bi bakayım derken ne kadar dirensem de bu diziye karşı (bana göre olmadığını düşündüm) Lee Dong Wook Oppa'nın çekeciliğine karşı koyamadım zaten dizide kötü rol olmasına karşı hatta tam olarak baş rol olmamasına karşı hep kendisini izlemek izledim aval aval umarım biz hayranlarına daha fazla bekletmez ve yakın zamanda güzel bir dizi ile ekranlara geri dönüş yapar.Bu arada dizi mini bir dizi aslında ve Webtoon dan uyarlanmış,Gizem/gerilim kategorisinde diyebiliriz.İzlerken bazı yerlerinde sıkıldım elbette ama öyle izlenmeyecek de bir dizi değil bence mini dizi olduğu için alıp götürüyor son bölüme kadar insanı :)

Dizi, birkaç kişi ile mutfağını ve banyosunu paylaşacağı bir daireye yeni taşınan Jong-Woo’nun (Im Si-Wan) etrafında dönmektedir. Taşındıktan bir süre sonra ev arkadaşlarının göründüğü kadar normal insanlar olmadığını anlar. Ayrıca evde tuhaf olaylar meydana gelmektedir.

Karakterleri:

Im Si-Wan dizide 20’li yaşlarında olan Yoon Jong-Woo karakterini canlandırmaktadır. Hayatı boyunca küçük bir kasabada yaşamıştır. Ancak Seul’deki küçük bir ofiste iş bulur. Bu yüzden Seul’e taşınır.

Lee Dong-Wook dizide bir diş doktoru olan Seo Moon-Jo karakterini canlandırmaktadır. Jong-Woo’nun (Im Si-Wan) yeni taşındığı apartmana yakın bir yerde kliniği vardır. Küçük bir kasabadan Seul’e yeni taşınan Jong-Woo’ya, Seul’deki hayata uyum sağlamasında yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...