23 Mayıs 2021 Pazar

Kore Dizisi : Vincenzo

 Herkese merhabalar efenim,

Kore'de oldukça popüler olan son zamanların en çok izlenen dizisi Vincenzo postu ile karşınızdayım ! Eğer baş rolünde oldukça uzun bir aradan sonra (olaylı boşanmasından sonra) oyunculuğa bu dizi ile geri dönüş yapan Song Joong Ki Reiz olmasaydı bence bu dizi bu kadar izlenmez ve popüler olmazdı gibime geliyor.Çünkü dizi öyle ahım şahım bir dizi değil maalesef.Tamam genelde komedi,aksiyon ve çok az da dizinini sonuna kadar sürünen bir romantizm vardı ve kendini az çok da olsa izlettirmeyi başarıyordu ama yine de bu kadar popüler olmayı hak etmeyen bir diziydi bence.Kadın baş rolde dün ki anlattığım film de oynarken tanıdım kendisini Korede de bence öyle aman aman çok tanınan bir kadın değil bu diziyle yıldızı parladı diyebiliriz.Bence dizinin asıl bombaları bu iki iyi baş rolden çok kötü rollerde oynayan 2PM'in tatlışı Taecyeon ve genelde dizilerde ikinci erkek sendromunu bana yaşatan Kwak Dong-yeon oldu.Bu diziden sonra bence bu çocuğu baş rollere alırlar gibime geliyor ama tatlış hem de oyunculuğu çok iyi bir çaylak aktör :)

Dizi, bir İtalyan aile tarafından evlat edinilen Vincenzo Cassano’nun (Song Joong-Ki) etrafında dönmektedir. Korece adı Park Joo-Hyung olan Vincenzo Cassano, İtalya’da mafyalara danışmalık yapan bir avukattır. Ancak, mafya grupları arasında bir savaş başlayınca Kore’ye geri döner. Burada, sosyal adaleti kendi yoluyla sağlamaya çalışır. Bu süreçte, aldığı davaları kazanmak için her şeyi yapan Avukat Hong Cha-Young'a (Jeon Yeo-Bin) âşık olur.

Karakterleri:

Song Joong-Ki dizide bir avukat olan Vincenzo Cassano karakterini canlandırmaktadır. Eşsiz bir müzakere becerisine ve karizmaya sahiptir. Tamamen intikamını almaya odaklanmıştır. İtalya’dan Kore’ye geri döndüğünde köklü ve oldukça acımasız bir kartel keşfeder.

Jeon Yeo-Bin dizide bir avukat olan Hong Cha-Young karakterini canlandırmaktadır. Kore'nin en iyi hukuk firması olan Woosang'ın en iyi avukatlarından birisidir. İyi ya da kötü olmalarından ziyade, bir kişinin içinde bulunduğu durumun, ne kadar avantajlı ya da dezavantajlı olduğuna daha dikkat etmektedir. Vincenzo Cassano (Song Joong-Ki) ile tanıştıktan sonra değişmeye başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...