1 Mayıs 2021 Cumartesi

Komedi Filmi : Liar Liar

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün Mayıs ayının ilk günü ! Nihayet Mayıs ayına girebildik umarım bu ay da biran önce gelip gider geçer.Bugün bütün hazırlıklarımı tamamladım artık ders çalışmaya başlıyorum dün oturup kendime ders çalışma programı bile yaptım :D Bu 3 ayı elimden geldiğince iyi değerlendirmeye çalışıcam en azından bu konuda biraz daha içim rahat etti.

Bugün eğlenceli bir Jim Carrey filmi var.Benim en sevdiğim oyunculardan kendisi Netflix de buldukça izlemediğim filmleri varsa onları izlemeye çalışıyorum.Ne diyebilirim ki bu tarz eski ve eğlenceli filmleri izlemek beni çocukluğuma döndürüyor o zamanlar hayat gerçekten çok güzelmiş :)

Los Angeles’lı savunma avukatı Fletcher Reede 5 yaşındaki oğlu Max’in partisine gitmek yerine yalan söylemeyi yeğler. Çünkü patronu Miranda’yla sevişmek gibi önemli bir işle meşguldur.Küçük Max de yaşgünü mumlarını söndürürken babasının en azından bir gün boyunca yalan söylememesini diler ve bu dilek işe yarar. Ertesi gün Fletcher, Miranda’nın 'dün akşam nasıldı?' sorusuna, daha iyi tecrübeleri olduğunu söyleyerek cevap verir. İş yerinde sürekli olarak çıkmadığı telefonlara çıkar. İş arkadaşları hakkında ne düşünüyorsa açık açık söyler. Bunlar sadece başlangıçtır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...