17 Mayıs 2021 Pazartesi

Kore Dizisi : Mouse

Herkese merhabalar efenim,

Bloglarda çok övülmesi üstüne tarzım olmayan güncel bir Kore dizisi izledim ve izlediğim en iyi K-Dramlardan biriydi diyebilirim."Bebeğinizin psikopat olacağını ve insanları öldüreceğini bilebilseydiniz yine de onu yaşatır mıydınız ?" sorusu temasıyla başlayan psikolojik ve polisiye gerilim tadında bir dizi.Yaklaşık bi ilk 7-8 bölümü gerçekten acayip heyecan vericiydi bir nefeste izledim resmen ama dizi daha sonra ki bölümlerde tuhaf bir yere evrildi işin içine bir çok seri katil girip çıktı ana konuya asıl dizi bağlandı ama ben yine de ilk bölümleri daha çok sebdim "keşke ana konuya bağlanmayaydı" dedim :D Dizi Kore de de baya bir sevildi hatta dizi bitince daha sonrasında özel ek bölümler falanda yayınlandı.

Konusu:

Dizi, psikopat insanları daha anne karnındayken belirleyen bir testin dünyada nasıl bir etki  oluşturacağına ve "Karnındaki çocuğun bir psikopat olacağını bilsen, onu doğurmak ister miydin?" sorusuna odaklanıyor.

Karakterleri:

Lee Seung-Gi dizide çaylak bir polis memuru olan Jung Ba-Reum karakterini canlandırmaktadır. Dik başlı olduğu kadar da dürüst bir insandır ve adaleti sağlamak için elinden geleni yapmaktadır. Bütün bir ulusu korkutan psikopat bir katil ile karşı karşıya kaldıktan sonra tüm hayatı değişir.

Lee Hee-Joon dizide bir dedektif olan Koo Moo-Chi karakterini canlandırmaktadır. Anne ve babası genç bir çocukken cinayete kurban gider. Ebeveynlerinin intikamını almaya kararlıdır. Bu yüzden yasaları çiğnemeyi umursamaz ve suçluları yakalamak için gereken her türlü yola başvurur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...