11 Mayıs 2021 Salı

Tayland Dizisi : The Prince Who Turns into a Frog

 Herkese merhabalar efenim,

Uzun bir aradan sonra bir Tayland dizisi ile karşınızdayım.Bu diziyi sırf Will Wannarot baş rolünde olduğu için izlediğimi itiraf etmem gerekiyor ama baş rol adama da bayıldım izlerken.Will benim en sevdiğim Tay oyunculardan biri ama çok fazla dizisi çevrilmediği için onu özlemiştim bir dizi de izlemeyi kendisini ınstgramdan falan yakın takipteyim.

Diziye gelicek olursak bence bazı sahneleri ve bölümleri gereksiz uzatılmış ikilinin ilişkisini dizi boyunca sündüren en son bölümde kavuşması olan eski tip bir dizi.Eğlencesi bol bir dizi olduğu için bazı bölümleri atlaya atlaya izleyince bence dizinin gideri oluyor :)

Lookpat, memleketi Chuen Chiva'da yaşayan insanların birincil geliri olan düşmüş tatil işlerini kurtarmak için kurbağa hayaleti hakkında bir efsane uyduran akıllı bir kızdır. Lookpat ve diğerleri tarafından bilinmeyen arazi, çok soğukkanlı, sakin ve katı bir işadamı olan Kin tarafından yönetilen bir emlak şirketine ipotek edilmişti. Kin, kurbağa efsanesini ortaya çıkarmak ve birChuen Chiva'da lüks lüks tesis. Ancak beklenmedik bir kaza nedeniyle hafızasını kaybetti ve çok kibar ve sıcak kalpli oldu. Lookpat'ın annesi ve köy başkanı Kin'e, tatillerini kurtarmak için Lookpat'ın sevgilisi olduğu yalanını söyledi. Lookpat ona bakmaya başladı ve çok geçmeden aşık oldular. Ancak mutlulukları uzun sürmedi, Kin aniden tüm hafızasını geri kazanır. Öfkeyle dolu olan Kin köyü terk eder ve araziyi hemen almakla tehdit eder. Lookpat, Kin'in yalanları affetmesini sağlayabilir mi? Chuen Chiva'nın halkı kurtarılacak mı? Nihayetinde Kin ve Lookpat hak ettikleri bir sona ulaşabilecek mi?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...