7 Mayıs 2021 Cuma

Kore Dizisi : Please Don't Date Him

Herkese merhabalar efenim,

Şu sıralar nihayet 1 yıldan beri heyecanla beklediğim Resident Evil 8 oyunu çıktı bütün gün onu izliyorum.Oyunun çıkacağı haberini Ocak ayı gibi almıştım Mayıs'ta çıkacağını görünce " oha daha çok varrr " diye hayıflandığımı hatırlıyorum.Zaman ne de çabuk geçiyor :) 

Bugün dizi postumuzda mini güncel bir Kore dizisi var.Artık tam dizilerini izlediğim için izleyecek dizi kalmadı elimde o yüzden izlenmedik dizi kalmasın diye mini dizi avına da çıktım.Bilim kurgu ile Romantik Komedi arasında bir mini dizi diyebiliriz çerezlik boş vaktiniz varsa bakabileceğiniz türde bir dizi :) 

Konusu:

Dizi, mükemmel bir aşk hayatına sahip olabilmek için Cho Sang-Shin adlı yapay bir zekânın mucidi olan Seo Ji-Sung’un (Song Ha-Yoon) etrafında dönmektedir.

Karakterleri:

Song Ha-Yoon dizide akıllı ev aletleri geliştirme ekibinde bir yazılımcı olarak çalışan Seo Ji-Sung karakterini canlandırmaktadır. Âşık olmak isteyen ancak aynı zamanda yanlış bir adamla karşılaşıp mutsuz olmaktan korkan birisidir. Bir gün, hangi insanların kötü karaktere sahip olduğunu tespit eden Cho Sang-Shin adlı bir yapay zekâ geliştirir. Zor bir ilişkiye sahip olan insanlara yardımcı olabilmek için bu yapay zekâyı kullanmaya başlar.

Jun dizide bir itfaiyeci olan Jung Kook-Hee karakterini canlandırmaktadır. Sosyal medya kullanmayan birisidir ve Cho Sang-Shin’in analiz edemediği tek insandır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...