18 Mart 2020 Çarşamba

Aile Filmi : Sonic the Hedgehog

Herkese merhabalar efenim,
Şu sıralar vakalar arttıkça insanında morali bozuluyor,sosyal medya da nereye baksanız korona virüsü ile ilgili bir şeyler görüyoruz sürekli en iyisi biraz bizi gevşeticek ve içimize minnaklık serpecek şeyler izlemek.Bunlardan ikincisi de zamanında çiz filmin de ekranlardan çok severek izlediğim daha sonra bilgisayar oyunu olarakta oynadığım Sonic'in animasyon/film karışımı oldu.Jim Carrey'i izlemeyi çok özlemişim kendisini de çocukluğumdan bu yana çok severim çocukluğuma dair sevdiğim 2 isim yanyana gelince harika ve çok eğlenceli bir aile filmi çıkmış ortaya.Eğer ailecek evdeyseniz çocuklarınızla çok rahat bir şekilde izleyip kafa dağıtmalık bir film olmuş :)

Sonic the Hedgehog, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani doktor Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Jim Carrey and Ben Schwartz in Sonic the Hedgehog (2020)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...