17 Mart 2020 Salı

Romantik Film : Little Women

Herkese merhabalar efenim,
Karantina günlerinde yapılacak en güzel şey elbette her gün 1 film izlemek oldu.2019 yapımı benim lisedeyken kitabını okuduğum ama ilk defa beyaz perdede izlediğim Little Woman'dan bahsedicem bugün sizlere.

Oyuncu kadrosunda , Saoirse Ronan,Emma Watson,Florence Pugh,Meryl Streep,Timothée Chalamet gibi oldukça tanıdık isimler var bu yüzden filmi izlemesi daha keyifli oldu.Oyuncular,oyunculuklar,mekanlar,kostümler,dekor,ışıklandırma vb her şeyiyle izlemesi olduça keyifli bir yapımdı.

Dünya da bu film en güzel zamanda Christmas zamanında vizyona girdi ki olması gereken zaman da oydu bence ama bizim ülkemizde bu filmin kel alaka bir şekilde 14 Şubatta vizyona girdi.14 Şubatta aşk filmlerinden çok yalnız başına ayakta durmaya çalışan kadın filmlerini görür olduk sinemalarda :D Bu sanırım bana o zamandan sinema evrenini bana vermek istediği mesajdı :D

Postun en sonuna da eleştirilerini ve incelemelerini çok beğendiğim Bobinkafa'dan bir video koydum bakmanızı tavsiye ederim :)

Louisa May Alcott’ın aynı adlı klasik romanından beyazperdeye uyarlanan film, İç Savaş sonrası Amerika'da yaşamlarını sürdürmeye çalışan dört kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Meg (Emma Watson), Jo (Saoirse Ronan), Beth (Eliza Scanlen) ve Amy March (Florence Pugh) birbirinden tamamen farklı karaktere sahip dört kız kardeştir. Çocukluk dönemlerini geride bırakıp kadınlığa geçiş süreçlerinde kardeşler türlü dertlerle boğuşur. Babaları Amerikan İç Savaşı'na katılan dört genç kız, anneleri ile birlikte yaşam mücadelesi vermeye başlar. Bu zorlu süreçte en büyük kazançları birbirlerinin yanında olmalarıdır.

Emma Watson, Saoirse Ronan, Florence Pugh, and Eliza Scanlen in Little Women (2019)


1 yorum:

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...