4 Mart 2020 Çarşamba

Romantik Film : Isi & Ossi

Herkese merhabalar efenim,
Bugün yağmurlu,selli melli bir İzmir'e uyandık.Bu havada en güzeli işten sonra eve gidince biraz kitap okuyup biraz da film izlemek.Benim gibi bir planınız varsa size bir Netflix filmi ile geldim.Daha önce hayatımda hiç güncel Alman Romantik filmi izlememiştim.Netflix sayesinde farklı deneyimler yaşar olduk :) Bunlardan biri de  Isi & Ossi ! Konusu oldukça klişe aslında filmin bu tarz filmleri yabancı olarakta yerli olarak da çok fazla gördük ama yine de izlemesi hoşuma gidiyor :)

Isi sadece hayatını yaşayıp bir şef olmak isteyen bir milyarderin kızıdır öte yandan Osi ise, bekar annesiyle yaşayıp para sıkıntısı çeken ve bunu çözmek için de bir yarışmaya katılan bir boksördür. Isi ve Osi karşılıklı bir anlaşma yaparlar, Isi'nin ailesine onlar birlikteymiş gibi göstereceklerdir bu şekilde Isi'nin ailesi hem onun yakasından düşmüş olacaktır hem de Osi'nin hayallerini gerçekleştirme şansı olacaktır. Fakat iki tarafında asla beklemediği şey ikisininde sandıklarından çok daha fazla ortak noktaları olmalıdır.

Isi & Ossi (2020)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...