3 Mart 2020 Salı

Amerika Dizisi : I Am Not Okay With This

Herkese merhabalar efenim,
Daha önce bütün merakıma rağmen Stranger Things'i izlemedim ama bu diziden sonra nedense daha çok izleyesim geldi o yüzden yakın zamanda izlenecekler listeme ekledim yeniden.Stranger Things'in yapımcısından ve The End Of The Fucking World'un yönetmeninden bir Netflix dizisi başladı,1.sezonu toplamda 7 bölümcük ve bölümlerin süresi 20 dk falan o yüzden yaklaşık 1-2 saatte diziyi bitirdim ve acayip hoşuma gitti 2.sezonunu heyacanla bekliyorum.Life Is Strange diye bir oyun vardı onun dizi versiyonunu izliyor gibi hissetttim kendimi :)

 I Am Not Okay With This, telekinetik güçlere sahip olan bir gencin yaşamına odaklanıyor. 15 yaşında Sydney, telekinetik güçlere sahip olan bir gençtir. Lise öğrencisi olan Sydney, bir yandan yeni yeni ortaya çıkan güçlerini keşfetmeye çalışırken bir yandan da hayatını yoluna koymak için çabalar. Lise hayatının, alevli ilişkilerin ve cinselliğin zorlu yollarında ilerleyen Sydney, bu süreçte birbirinden farklı maceralara sürüklenir.

Wyatt Oleff and Sophia Lillis in I Am Not Okay with This (2020)

3 yorum:

Kitap - Garson Matias Faldbakken

 Herkese merhabalar efenim, Norveç edebiyatı çok sevdiğim ya da takip ettiğim bir edebiyat değil açıkçası.Soğuk ve bence sıkıcı bir edebiyat...