27 Mart 2020 Cuma

Polisiye Film : Extreme Job

Herkese merhabalar efenim,
İnsanlara bu dönemde elimden geldiğince motivasyon sağlamaya ve kendi içimde de pozitif olmaya çalışıyorum ama bazı durumlar ve bazı insanlar gerçekten beni artık çileden çıkarıyor,kendi içimde bazen delirmenin eşiğine geliyorum ki bence gerçekten bu dünya da hatta Türkiye de yaşıyorsak psikolojisi sağlam bireyler olmamız gerçekten çok zor.

Karantinanın 10.günündeyiz.Normalde de home office olarak çalışmaya devam ediyoruz zaten normal zamanda çalışırken bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum gerçekten.Film izleyelim,kitap okuyalım,uyuyalım kalkalım ve normal hayatlarımıza geri dönelim artık lütfen !

Beş dedektiften oluşan narkotik soruşturma ekibi, bir çeteyi gözlemek için kızarmış tavuk restoranında çalışan olarak gizlenir, ancak hesâba katmadıkları bir şey olur. Târifleri tutunca lokantanın popülaritesi hızla artar ve böylece hiç beklemedikleri bir durumla karşı karşıya kalırlar.

Eui-sung Kim, Seung-ryong Ryu, Lee Hanee, and Dong-hwi Lee in Geukhanjikeob (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Garson Matias Faldbakken

 Herkese merhabalar efenim, Norveç edebiyatı çok sevdiğim ya da takip ettiğim bir edebiyat değil açıkçası.Soğuk ve bence sıkıcı bir edebiyat...