1 Mart 2020 Pazar

Film Serisi : Charlie's Angels

Herkese merhabalar efenim,
Dün akşam film izleyeyim dedim ve yeni çıkan filmlere bakarken Charlie'nin Meleklerini gördüm,aslında daha ilk İstanbul'da çekim yaptıkları zaman Charlie'nin Meleklerini yeniden çekiceklerini duyunca beni bi tık heyecanlandırmıştı ve sonuçta filmin içinde İstanbul sahneleri de olacağı için baya merak etmiştim ama iyi ki sinemaya gidip izlememişim çünkü film cidden para vermeye değmezdi.Serinin ilk filmini konu olarak birebir almışlar senaryo da çok az değişiklik yapıp insanlara sunmuşlar ama bence pek olmamış.Oyuncu kadrosu oldukça iyi aslında , Kristin Stewart,Naomi Scott,Elizabeth Banks gibi bildiğim isimler var hatta Netflix filmlerinden tanıdığım bir kaç tanıdık yüz daha vardı filmde ama şimdi isimlerini hatırlayamıyorum.Bence ilk meleklerinde ilk filmlerinde maalesef tadını verememişler,başka bir konu ve senaryo ile devam filmi gibi bir şey çekselerdi bence çok daha güzel olurdu.

Charlie's Angels benim küçüklüğümden bu yana çok sevdiğim filmlerden biridir bence izlemek istiyorsanız kesinlikle bu yeni versiyonunu değilde 2000 ler de çekilen ilk versiyonunu izlemeniz daha iyi olur :)

Patrick Stewart, Elizabeth Banks, Kristen Stewart, Noah Centineo, Sam Claflin, Naomi Scott, and Ella Balinska in Charlie's Angels (2019)

Onlar çok güzeller, çok akıllılar ve Charlie için çalışmaktalar. 70'li yılların büyük başarı elde etmiş dizisi yenilenmiş olarak karşımızda. Knax teknoloji şirketi sahibi milyarder Eric Knax kendi ofisinden kaçırılır. Onu kaçıran rakip firma elemenları, onun bulduğu ses tekniğini de çalarlar. Bu teknik parmak izinin yerini alabilecek niteliktedir. Bu yeni teknolojiyi dünyayı çevreleyen uydu sistemiyle birleştirip herkesi her yerde takip edebilecekler böylece kişilerin serbestlikleri de tarihe karışacaktır. Patronları Charlie'nin işe çağırması üzerine bir araya gelen üç güzel, cazibeleri akılları ve ellerindeki üstün teknoloji ürünü malzemeleriyle hem hayatta kalmak hem de dünyayı kurtarmak zorundadır.

Charlie's Angels (2000)

Onlar güzel, akıllılar.. Görmediğimiz ancak sesini içittiğimiz patron Charlie için çalışıyorlar. Tanınmış müzik klipleri yönetmeni McG tarafından yönetilen filmde Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) ve Alex (Lucy Liu), Charlie'nin Melekleri. Yakında zengin olacak olan Eric Knox, kendi firması olan Know Technologies'deki ofisinden kaçırılınca ve firma bir milyar doları kaybetme riskine girince ne yapılabilir? Tabii ki Melekler göreve çağrılır. Melekler Knox'u bulmaya çalışırken, kaçırılanın sadece kendisi olmadığını görürler.. Knox'un iletişim ile ilgili son icadı da alınmıştır.

Drew Barrymore, Cameron Diaz, and Lucy Liu in Charlie's Angels: Full Throttle (2003)

Güzel ve tehlikeli melekler Dylan, Alex ve Natalie, bir dava sonucunda FBI tarafından tanık koruma programına alınan kişilerin listesini incelerken aralarından birinin öldürüldüğünü fark ederler. Teşkilatta bir köstebek olma ihtimali güçlenmiştir ve melekler için iş başa düşmüştür. Katili bulma görevine atanan güzel meleklere bu kez eski meleklerden biri de katılacak ve yine hep birlikte hayatlarına mal olabilecek oldukça tehlikeli bir mücadeleye girişeceklerdir. Özellikle video klip alanında yaptığı çalışmalarla ünlenen McG tarafından yönetilen filmin başrollerinde Drew Barrymore, Lucy Liu, Cameron Diaz ve Demi Moore bulunuyor.

1 yorum:

  1. ilk filmi izlemiştim diziyi çok sevmemin hatırına ama sonraki filmler hiç olmamış...

    YanıtlaSil

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...