29 Mart 2020 Pazar

Gizem Filmi : Knives Out

Herkese merhabalar efenim,
Karantinanın 12.günündeyiz.Bugün pazar sineması yapmak ve bütün bir haftanın yorgunluğunu atmak için güzel bir gün aslında tabi ki dışarı çıkmayacaksınız , derdim normal bir pazar olsaydı :) Artık her gün film izlemeye zamanımız var insan film izlemeye dahi zamanı olmadığı zamanları özlermiymiş vallahi özlermiş ! Tam her şey rayına girdi ne güzel bana ve bilgime değer veren bir işim,aşık olduğum bir sevgilim ve mutlu mesut yaşadığım bir ailem var diyordum ki önce sevgilim beni terk etti sonra bu korona olayları ortaya çıktı ve işler yokuş aşağı gitmeye başladı oysa çook uzun zamandır böyle zamanlar ne zaman gelecek diye bekliyordum , her şeyin hayırlısını dilemek lazımmış :)

Bugün ki filmimiz kitaptan beyaz perdeye uyarlanan bir dedektiflik hikayesi var.Ben parça parça izledim biraz uzun geldiği için ama yine de izlemesi keyifli sonu tahmin etsem de acaba öyle mi diye sonuna kadar merak ettiren güzel bir filmdi.

Polisiye roman yazarı Harlan Thrombey (Christopher Plummer), 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Meraklı bir araştırmacı dedektif olan Benoit Blanc (Daniel Craig) gizli bir şekilde cinayet araştırmasında yer almaya başlar. Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için başvurulur, ancak aile tam anlamıyla hiçbir işine yaramaz. Blanc tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmayı hedefler.


Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Toni Collette, Christopher Plummer, Daniel Craig, Chris Evans, Michael Shannon, Ana de Armas, LaKeith Stanfield, Jaeden Martell, and Katherine Langford in Knives Out (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...