28 Mart 2020 Cumartesi

Aksiyon Filmi : Jumanji: The Next Level

Herkese merhabalar efenim,
Karantinanın 11.günündeyiz,işime devam etmenin yanında öğrencilerim için motivasyon videoları da çekmeye başladım genel de kanalım için gezi vlogları çektiğim için ilk defa mesleğimle ilgili bir şey yapacak olmak beni bi tık heyecanlandırdı açıkçası onunla uğraşırken çekimidir,editidir,yüklemesidir derken gün çabucak geçiyor arada kitap okumaya film izlemeye devam ediyorum elbette kurucumuz kurumumuzun 2 Mayısta açılabileceğini söyledi şu anda hala insanlar ölmeye devam ediyor ve vaka sayıları da artmış durumda hiç bir olumlu yönde gelişme yok maalesef nisan ayının sonuna kadar devam edecekmiş gibi duruyor bu durumda bakalım biran önce bugünler geçsin ve her şey normale dönsün istiyorum insan içine karışmayı,dışar da olmayı özledim bu olaylar bitince olabildiği kadar dışarı da olup sosyalleşicem orası kesin ayrıca kesinlikle gezilere gidip vloglar çekicem o kadar özledim ki !

Daha önce Jumanji'nin ilk filmini izlemiş şurada yazmıştım yorumunu :

https://maydanozsalatasi.blogspot.com/2018/07/maydanoz-time-film-jumanji-welcome-to.html

Serinin 2.filmi de ilk filmi kadar eğlenceli kafa dağıtmalık bir film.

 Jumanji: Yeni Seviye, arkadaşlarını kurtarmak için kendilerini yeniden oyunun içinde bulan gençlerin maceralarını konu ediyor. Jumanji maceralarından sağ olarak kurtulmayı başaran dört genç, üniversitenin tatile girmesi ile birlikte New Hampshire Brantford’daki evlerine geri döner. Hayatlarına yeni bir yön vermeye çalışan gençler, arkadaşlarını kurtarabilmek için kendilerini yeniden Jumanji dünyasının içinde bulur. Spencer oyuna yeniden girmek zorunda kaldığında, Martha, Fridge ve Bethany arkadaşlarını kurtarmak için Jumanji'ye geri döner ve hiçbir şeyin bekledikleri gibi olmadığını fark eder. Jumanji artık değişmiştir ve sadece bir ormandan ibaret değildir. Ekip, daha tehlikeli bir hal alan oyunda karşılarına çıkan korkunç engelleri aşıp, oyundan kaçmanın yolunu bulabilecek midir?

Jack Black, Kevin Hart, Dwayne Johnson, and Karen Gillan in Jumanji: The Next Level (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Garson Matias Faldbakken

 Herkese merhabalar efenim, Norveç edebiyatı çok sevdiğim ya da takip ettiğim bir edebiyat değil açıkçası.Soğuk ve bence sıkıcı bir edebiyat...