24 Mart 2020 Salı

Komedi Filmi : Karakomik Filmler

Herkese merhabalar efenim,
Karantinanın 8.gününden merhabalar ! Bugün  komik olmayan ama komedi türünde olan bir Cem Yılmaz filmi var. Karakomik filmleri aslında sinemaya ilk geldiği günden beri merak ediyordum ama izleyememiştim iyi ki de bu film için para vermemişim dedim çünkü Cem Yılmaz resmen kankileriyle toplanmış eğlenmiş gibi bir şey olmuş ne adam gibi bir espiri var ne adam gibi bir olay örgüsü var. Netflix'e gelince herkes gibi ben de bir bakmadan geçmeyeyim dedim.Bu arada filmin tek dikkat çeken yani 1 saatlik 2 ayrı filmin olması.

Karakomik Filmler, Kaçamak ve 2 Arada adındaki iki farklı filmden oluşuyor. Kaçamak'ta, birlikte tatile çıkan 4 arkadaşın başlarına gelen maceralar konu edilirken, tüm hikayenin arabalı vapurda geçtiği 2 Arada filminde, Ayzek adında bir adamın yaşamına odaklanılıyor.

Zafer Algöz, Cem Davran, Ozan Güven, Cem Yilmaz, Umut Kurt, Bâlâ Atabek, Uraz Kaygilaroglu, and Cemre Ebuzziya in Karakomik Filmler: 2 Arada (2019)

Zafer Algöz, Özkan Ugur, Can Yilmaz, Cem Yilmaz, Alisan Ugur, Necip Memili, and Nilperi Sahinkaya in Karakomik Filmler: Kaçamak (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...