19 Mart 2020 Perşembe

Animasyon : Frozen 2

Herkes merhabalar efenim,
Karantinamızın 3.gününde içimize minnalık serpmeye devam ediyor ve Let It Gooo Let It Goo diyoruz efenim.Frozen'nın ilk filmini kardeşimle birlikte izlediğimizi hatırlıyorum sanırım bi 4-5 sene önce falandı.Özellikle Olaf karakterini çok sevmiştim Ice Age filmindeki Sid karakterine çok benzetmiştim.Şimdi Frozen 2 çıkmış internete düşünce bende izleyeyim dedim ama bence ilk filminin etkisini veremedi devam filmi olarak bana biraz vasat geldi genelde tipik Disney filmleri gibi müzikale çok fazla yer vermişler olaylara ve diyaloglara daha az yer kalmış gibime geldi.En çok sevdiğim tabi ki yine Olaftı benim minnak kardan adamım beni yine en çok güldüren ve filmi izlerken eğlendiren oldu :)

Elsa neden sihirli güçlerle doğdu? Erindel'in dışındaki ormana ve karanlık denizlere, bilinmeyene, giderken geçmişe dair hangi gerçekler Elsa'yı bekliyor olacak? Cevaplar onu çağırıyor ama aynı zamanda krallığını da tehdit ediyor. Elsa; Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte, tehlikeli ama macera dolu bir yolculukla karşılaşacak.

Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad, and Jonathan Groff in Frozen II (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...