22 Temmuz 2021 Perşembe

Çin Dizisi : Moonlight

 Herkese merhaba efenim,

Az önce uykudan uyandım annem tavuklu,bol limonlu ve bol acılı bir hasta çorbası yaptı ondan içtim şimdi de bir ilaç içicem tekrar yatmadan önce günün ikinci postunu da yazayım dedim.

Günün diğer postunda da yine bir Çin dizisi var.Bu diziyi de çok beğenerek izledim zaten içinde kitap,yayınevi vb olan her şeyi seviyorum.Baş roldeki erkeğimiz bir yazar,kızımızda onun editörü bu ikilinin romantik ve kitaplarla dolu hikayesini izlemek bence çok keyifliydi.

Üniversiteden mezun olduktan sonra, yayıncılık tutkusuyla Chu Li, rüya şirketi Yuan Yue Yayınevi'ne başarıyla girdi. Ancak önünde zorlu bir yol vardır. Şu anda yayıncılık endüstrisinin büyük değişikliklere uğradığını öğrendiğinde şok oldu. Samimiyeti ve profesyonelliğiyle ünlü yazarların saygısını kazandı ve onların münhasır editörü oldu. Chu Li, kariyerindeki engellerin üstesinden gelir ve sonunda köklü bir editör olur. Ünlü yazar Zhou Chuan, gerçekten olmadığı halde bir yeşim taşı kadar nazik olduğu söyleniyor. İkisi hemen anlaşmazlığa düşer, ancak Zhou Chuan daha sonra Chu Li'nin çevrimiçi arkadaşı Maymun olduğunu keşfeder. Ayrıca yakın çevrimiçi arkadaşı "L Jun" un Zhou Chuan olduğunu keşfeder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...