18 Temmuz 2021 Pazar

Distopya Filmi : Awake

  Herkese merhaba efenim,

Şu geçtiğimiz 1 hafta çok zor geçti benim için resmen.Babam grip gibi bir şey oldu korona olmasından çok korktuk ama sanırım korona değil ve hala da bilmiyoruz aslında gidip test yaptırmıyor annem de aşının 2.fazını oldu ve anksiyetesi tutup durdu yine kol ağrısı,kalp çarpıntısı bitmedi kadının onlara bir şey olacak diye ben ölüp ölüp dirildim resmen neyse bu yeni haftayla birlikte sanırım ikisi de daha iyi gibiler.

Bugün film postunda Netflix de yayınlanan distopik bir film var.Aslında konusu oldukça güzel ama bence filmi işlemeyi başaramamışlar hele de sonu beni hiç tatmin etmedi.Kimsenini uyuyamadığı bu yüzden çılgına döndüğü bir evren düşünün kabus gibi değil mi ?

Yıkıcı bir küresel felaketin ardından tüm elektronik cihazlar devre dışı kalır. Yaşananlar aynı zamanda insanların bir daha uyuyamamasına neden olur. Sorunlu bir geçmişe sahip olan eski asker Jill, gezegende meydana gelen bu korkunç durumu düzeltebilecek bir anahtara sahip olan tek kişidir. Genç kadın, dünyayı kurtarmaya çalışırken, kendi akıl sağlığını kaybetme ihtimaliyle karşı karşıya kalır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İngiliz Dizisi : Baby Reindeer

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve mini bir İngiliz dizisinden bahsedicem bugün sizlere.Instagram postlarında görüp merak et...