22 Temmuz 2021 Perşembe

Çin Dizisi : Please Feel at Ease Mr. Ling

 Herkese merhaba efenim,

Dün Bodrum'a günübirlik otele tatile gittiğimiz için dünün postunu ve bugünün postunu paylaşıcam gün içinde.Tatilden döner dönmez de Sude ve ben nezle olduk.Sanırım babam bize bulaştırdı korona olduğumuzu pek zannetmiyorum belirtileri pek onun gibi değil açıkçası.Babam bize geçirince rahatladı iyileşti zaten o korona testi yaptığında negatif çıktı.Halsizlik,ateş falan yok çok az burun akıntısı var sadece o kadar.Sude ile sanırım biraz rüzgar aldık ondan da hasta olmuş olabiliriz.

Neyse efenim bugünün ilk postunda çok tatlı güncel bir Çin dizisi var ben izlerken çok eğlenmiştim bu tarz dizileri sevenler için önerimdir.

Hikayemiz, bir kaza sonucu, şans eseri başarılı yönetici Ling Yue ile karşılaşan Gu An Xin adında genç bir kadının, yani ‘tavşanın’ eve nasıl ‘büyük kötü bir kurt’ getirdiğini anlatıyor.

Gu An Xin, hayallerini gerçekleştirmek için çok sıkı çalışan, cesur bir kadındır. Günlük hayatında teslimatçı olarak çalışmaktadır ve sıradan bir hayatı olduğunu düşünmektedir.

Taa ki Ling Yue ile tanışana kadar. Ling Yue ile olan bu beklenmedik karşılaşma, Gu An Xin’in hayatını baştan aşağı değiştirecektir.

Büyük bir şirketin varisi olan Ling Yue, aile işini devralmaya hazırlanıyordur, taaki neredeyse hayatına mal olacak talihsiz bir kaza geçirene kadar.

Kaza yüzünden ciddi bir şekilde yaralanır ve ölüme terk edilir. Çaresizce öleceğini düşünürken son gücüyle kendisini yola atar ve Gu An Xin karşılaşır.

Ling Yue’nin bu halini gören Gu An Xin, hemen onu hastaneye götürür. Ciddi yaralanmalarının yanı sıra, Ling Yue bir de hafızasını kaybetmiştir. Gu An Xin’in gönlü, onu o şekilde bırakmaya elvermez ve onu evine götürür ve ona, sağlığına geri kavuşturacağına söz verir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...