12 Temmuz 2021 Pazartesi

Korku Filmi : Ouija

  Herkese merhaba efenim,

Netflix de izlediğim ve sanırım 30 Haziran da yayından kalkan bir filmden bahsedicem sizlere.Ben ilk defa Netflix de böyle bir yazı gördüm filmlerin arşivlendiğini sanıyordum ama sanırım az izlenen filmler bu şekilde dikkat çeksin diye algoritmada öne çıkarılıp belli bir süre sonra yayından kaldırılıyor.Biz de ailecek korku ve gerilim filmi manyağı olduğumuz için madem kaldırılcak yayından deyip oturup izledik filmin biraz dandik olduğu bir gerçek ama bence sonu falan gayet güzeldi hatta ters köşeydi bile diyebilirim :)

Debbie, video günlük tutan bir genç kızdır. Bir gün evlerinde bir oyun bulur. Üzerinde Ouija yazan bu tahtanın üzerinde harfler ve "evet" "hayır" seçenekleri vardır. Oyunu bulmasıyla birlikte evde tuhaf şeyler olmaya başlar. Genç kız evinde asılmış olarak bulunur. En iyi arkadaşının ölümünü bir türlü kabullenemeyen Laine, onunla bir şekilde yeniden iletişim kurmak ister. Yakın arkadaşlarıyla gizemi çözmek için bu Ouija'yı araştırmaya başlarlar, ancak Debbie, tahtaya bakarken kötücül güçleri uyandırmıştır ve arkadaşları da büyük bir tehlike altındadır. Durdurmak içinse artık çok geçtir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...