7 Temmuz 2021 Çarşamba

Kore Dizisi - 5 Tane Mini Kore Dizisi !

  Herkese merhaba efenim,

Bugün ki postumuzda yine mini Web de yayınlanan Kore dizilerinin olduğu 5 tane mini dizi var ! Aslında 5 tane değil 1 tanesi Queendom adında bir yarışma.G-(Idle) , Mamamoo , Park Bom , Lovelyz , Oh My Girl , AOA gibi çok sevilen kız gruplarının birinci olmak için yarıştığı çok eğlenceli bir program ben izlerken inanılmaz bir keyif aldığım için bu listeye de eklemek istedim.

1-Sometoon

YeJin’in “Sweet Brick” adlı uzun süredir çevrimiçi olarak konuştuğu arkadaşını aramaya gittiğinde yaşanan aşk üçgeni romantizmidir. YeJin, onun No Woon adlı el işi sınıfının bir üyesi mi yoksa şans eseri karşılaştığı Cha Ieon isimli adam mı olduğunu bilmemektedir.


2-What To Do With You

Saerom, arkadaşı Geun'a üç yıldır tek taraflı bir aşk yaşıyordur. Peki ilişkileri başka bir şeye dönüşebilir mi?


3-Queendom

G-(Idle) , Mamamoo , Park Bom , Lovelyz , Oh My Girl , AOA


4-I Picked Up a Celebrity On the Street 

Sözleşme işçisi Lee Yeon Seo, menajerine bir ders vermeyi hayal ediyor, ancak yanlışlıkla fantezisini en iyi Hallyu yıldızı Kang Joon Hyuk'tan başkasına yapmıyor. Onu öldürdüğünü, ancak bir katil olarak etiketlenmekten korktuğunu düşünerek, onu eve götürür ve vücuttan kurtulmaya hazırlanır. Ancak Joon Hyuk uyanır ve hazırlıklarını görmek, katil bir psikopat tarafından kaçırıldığını düşünür. Başka seçenek görmediği için onu rehin tutar, böylece polise teslim olmaz. Onu ne kadar süre gizli tutabilir ve onu kötü biri olmadığı konusunda ikna edebilir mi?


5-Next Door Witch J

 Ne hissettiğini söylemekten korkmayan pürüzsüz bir konuşmacı ve bu onu bir güzellik yaratıcısı olarak başarılı kıldı. Lee Woo Bin, yeni kurulan bir kozmetik şirketinin CEO'sudur. Ürünleri, yıldız güzellik yaratıcısı Seo Je Yi tarafından kabul ediliyor, ancak bir insan olarak ona yaklaşmak için mücadele ediyor. Son derece zekidir ancak konu flört etmeye geldiğinde sosyal becerileri sıfırdır. Lee Tae Kyung, güzellik içeriği yaratıcılarını yönetme konusunda uzmanlaşmış bir ajans olan MCN şirketinin yöneticisidir. Uzun boylu ve yakışıklı Lee Tae Kyung, gizlice Seo Je Yi'ye de aşıktır ve bu onu Lee Woo Bin ile bir aşk üçgeninin bir tarafı yapar. Oh Oh Young, 1 milyondan fazla abonesi olan başka bir güzellik yaratıcısıdır. Eskiden Seo Je Yi'nin idolüydü ama kısa süre sonra “yıldız hastalığı, ” özel muamele talep ediyor ve içeriğinin kalitesi düşüyor. Şu anda Seo Je Yi'nin rakibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...