16 Temmuz 2021 Cuma

Komedi Filmi : Cruella

  Herkese merhaba efenim,

Bugünün postunda Disney'in bu sene patlattığı en iyi bombalardan biri olan Cruella var.Baş rolde Emma Stone da var.Kadının oyunculuğuna da kendisine de zaten acayip bayılıyorum.Çocukluğumda çok izlediğim ve sevdiğim yapımlardan biri olan 101 Dalmaçyalı'nın kötü moda kraliçesinin kendi gözünen hikayesini izlemek çok güzel oldu.Ben genelde antikahramaları ya da direkt hikayenin kötü adamlarını kötü kadınlarını her zaman daha çok sevmişimdir :)

1970’li senelerin Londra’sında geçen film, genç Cruella deVil’ın tasarımcı olarak punk-rock devrimi dönemini yaşadığı bir yolculuğu ele alıyor. Jasper ve Horace adında 2 hırsız ile arkadaş olan Cruella, eski adıyla Estella, karanlık tarafa geçmeye başlar ve Cruella’ya dönüşür. Daha sonra süper şık ve sadece siyah beyaz kıyafetler giyen Barones von Hellman ile tanışarak Dalmaçyalı köpekleri de takıntı haline getirir. Cruella, farklı ve şeytani bir yaşam tarzına doğru ilerlemektedir.

1 yorum:

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...