14 Temmuz 2021 Çarşamba

Tayland Dizisi : Ku Kaen San Rak

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün 2 post paylaşımı yapıcam çünkü dün kardeşimle gezmelerde olduğum için (onun da vlog postu gelicek) dünün postunu da bugün paylaşmak istedim yoksa  taslaklarda ayarladığım gün post planı kaymış oluyor :D

Bu postta bir Tayland dizisinden bahsedicem size.Güncel eğlenceli yine her zaman ki gibi intikam alma ile başlayan sonrasında aşkla biten bir dizi.

Songkran, Pe adında bir oğlu olan bir emlak kralı, tam bir kadın avcısı olan bir adamdır. Pe’nin annesi, onu başka bir adam için terk ettiği zaman kalbi kalbi kırılmış ve ondan sonra kadınlara oyuncak gibi davranmaya başlamıştır. En yakın arkadaşı Sia Ou ile birlikte “Yenilmez Kazanova” lakabını kazanmıştır.

Ingdao ve ailesinin büyük bir portakal çiftliği vardır. Kimseye minnet etmeyi sevmeyen bir karaktere sahiptir. Yüzündeki kocaman beni ve dağınık görünümü sayesinde genellikle çirkin olarak görülür. Nu adında bir erkek arkadaşı vardır. O da aynı kasabada yaşayan  yumuşak huylu bir öğretmendir.

Birgün Songkran ve babası, Ingdao’nun babası Saeng’e ait olan araziyi görmeye gelir ve orayı almak isterler. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...