20 Temmuz 2021 Salı

Kore Dizisi : So I Married an Anti-Fan

  Herkese merhaba efenim,

Bugün daha önce baş rolünde  Exo'dan Chanyeol'un oynadığı bir film olan daha sonra diziye dönüştürülen keyifli bir yapımdan bahsedicem.Konu olarak zaten biliyorsunuz benim fikirlerimi de Choi Tae-Joon Oppa'yı dizilerde görmeyi özlemişim askerden de döndü artık umarım bol bol görürüz :)

Dizi, dünyaca ünlü bir süper yıldız Hoo-Joon (Choi Tae-Joon)  ile onun anti fanı Geun-Young’ın (Choi Soo-Young) arasındaki romantik hikâyeyi konu almaktadır. Bir magazin dergisinde muhabir olarak çalışan Geun-Young, belki bir haber çıkar diye bir kulübün açılışına gider. Orada, Hoo-Joon’un asabi davranışlarına tanık olur ve dahası kazayla Hoo-Joon’un üzerine kusar. Yaşanan bu olaylardan sonra Geun-Young işinden kovulur. Kovulmasına Hoo-Joon’un neden olduğunu düşünür ve her gün Hoo-Joon’un ajansının önüne protesto gösterisi yapar. Gösterisi medyada yer almaya başladıkça Hoo-Joon’un anti-fanı olarak ünlenir. Bir gün, bir PD ona, anti-fanı ile birlikte yaşayan ünlüyü içeren bir şov programında yer almasını teklif eder. Geun-Young çektiği maddi sıkıntı nedeniyle teklifi kabul eder. Hoo-Joon ise kötü görünmeye başlayan imajını düzeltmek için teklifi kabul eder. Şov programında birbirlerine zor zamanlar geçirtmek için çaba sarf ederlerken birbirlerine âşık olurlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...