18 Aralık 2020 Cuma

Japon Dizisi : Marry Me !

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün evden çalışma günüm iş yerinde nasılsam aynı tempoyla evden de çalışmaya devam ediyorum elbette online rehberliklere başlamadan önce buraya uğrayıp bir post yazıp işe kaçayım dedim.Şu sıra dediğim gibi Kore dizileri yanında başka Asya dizileri de çok fazla izliyorum bunlardan biri de elbette Japon klişe dizileri zorla ya da aşık olmadan evlilik yapma fikri bana nedense bu dizileri izleyince hep çok mantıklı geliyo aşık olduk da ne oldu en sonunda terk edildik diye düşünüyorum bazen gerçi artık bu sevgililik ya da evlilik muhabbetlerine artık eskisi kadar kafamı takmıyorum şu sıralar kafamı taktığım kendimle ilgili çok daha önemli bir şey var yüzümdeki geçmeden sivilce izleri ve bir anda farketmeden 75 kilo oluşum ! Çok tartılan ve kiloyu kafasına takan bir değilimdir ama şu sıralar sıkı bir diyete girdim en önemlisi de çikolata,şeker gibi abur cuburları bıraktım sadece kahvemi şekerli içiyorum o kadar onun yanında kayısı bi diyet çayı kullanıyorum yeşil çay içiyorum öğlen galete ya da çiğ badem,incirden başka hiç bir şey yemiyorum bol bol su içmeye çalışıyorum yüzüm içinde bi sivilce izleri için krem aldım ve kil maskesi satın aldım piyasadan biraz araştırma yapıp şu sıralar kafayı kendi bedenimle bozduğum için başkalarını düşünmeye pek zaman kalmıyor :)

 28 yaşındaki memur Akiyasu Shin'in sözde "NEET koruma yasası" kapsamında yeni bir hükümet programına katılmak için seçilmesini anlatıyor. Bu proje, onları rehabilite etmenin ve topluma yeniden tanıtmanın bir yolu olarak, devlet çalışanlarını NEET'lerle eşleştiriyor. Sorun şu ki, seçilmiş ortağı Sawamoto Himari, onun bilgisi olmadan kaydolmuş! Akiyasu Shin onu yenecek mi? Yoksa bu görücü usulü evlilik bir felaket mi olacak !?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tayland Dizisi : Ready, Set, Love

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve Türkçe çevirisi ile "Bekarların Savaşı" olan Tayland dizisinden bahsedicem sizl...