29 Aralık 2020 Salı

Japon Dizisi : Watashitachi wa Douka Shiteiru

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün yine yoğun bir iş günüydü günün çoğu gitti azı kaldı diyebiliriz kurum için benim yerime gelicek olan yeni rehberlik öğretmeniyle biraz zaman geçirdik ona işlerle ilgili bir kaç şey gösterdim perşembeden itibaren bu şubeyle işim bitti sayılır sadece bir kaç küçük iş kaldı sayılır.

İzin günümde izlediğim Japon zaman geçirmelik dizilerden biri de bu dizi oldu ilk defa bir Japon dizisinden bu kadar entrika gördüm zaten bazı sahneler çok komik geldi bana pek alışık olmadığı için onun dışında diğer dizilere oranla orijinal bir konusu vardı ve çok da geleneksel bir kültürü yansıttığı için çok hoşuma gitti :)

 Hanaoka Nao'nun annesi Yuriko, bekar bir ebeveyn ve uzun süredir geleneksel bir Japon şekerleme dükkanı olan Kogetsuan'da yaşayan bir şekerlemecidir. ... Nao'nun annesi, Tsubaki'nin ifadesine dayanarak şüpheli olarak tutuklanır. Nao, sorgulama sırasında annesi vefat ederken dışarı atılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tayland Dizisi : Ready, Set, Love

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve Türkçe çevirisi ile "Bekarların Savaşı" olan Tayland dizisinden bahsedicem sizl...