26 Aralık 2020 Cumartesi

Kore Dizisi : Sweet Home

 Herkese merhabalar efenim,

Webtoondan diziye çevrilen yapımları nedense hep daha güzel oluyor bu romantik olsun ya da korku,aksiyon olun farketmez nedense bana her zaman konusu ve işlenişi bakımından daha çok zevk veriyor.Aslında bu tarz canavarlı filmleri ya da dizilerini pek sevmem ama Netflix de görünce bi merak ettim 3 bölüm falan izleyeyim dedim ilk önce Alive filmine benzettim başlarda daha sonradan bambaşka bir şeye dönüştü elbette ve gitgide daha heyecanlı olunca sonuna kadar izledim diziyi yine bir Netflix yapımı olduğu için anladığım kadarıyla 2.sezonu da ayrı olarak gelicek Kore dizilerini böyle sezon sezon izlemeye pek alışık olmadığım için herhalde 2.sezonu gelince izlemem diye düşünüyorum :/

Konusu:

Dizi, izole edilmiş bir alanda, canavarlar ile mücadele eden bir grubun etrafında dönmektedir.

Karakterleri:

Song Kang dizide bir lise öğrencisi olan Cha Hyun-Soo karakterini canlandırmaktadır. Babası, annesi ve küçük kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Ancak ailesi ile konuşmayacak kadar sessiz birisidir ve odasından nadiren çıkar. Bir gün, onun dışında tüm ailesi, bir trafik kazasında hayatını kaybeder. Tamamen yalnız kaldığı için küçük bir apartman dairesine taşınır. Aniden insanların canavarlaşmaya başladığı bir olay meydana gelir. Diğer apartman sakinleri ile birlikte, canavarlara karşı mücadele etmeye başlar ve hayatta kalmaya çalışır.

Lee Jin-Wook dizide gizemli bir adam olan Pyeon Sang-Wook karakterini canlandırmaktadır. Herkesin bir gangster olduğunu zannettiği eski bir dedektiftir.

Lee Si-Young dizide sert bir kadın olan Seo Yi-Kyung karakterini canlandırmaktadır. Özel kuvvetlerde hizmet veren eski bir itfaiyecidir.

Lee Do-Hyun oldukça zeki ve soğukkanlı birisi olan Lee Eun-Hyuk karakterini canlandırmaktadır. Gizemli salgında, apartman sakinlerine liderlik etmekte oldukça yardımı olur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tayland Dizisi : Ready, Set, Love

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve Türkçe çevirisi ile "Bekarların Savaşı" olan Tayland dizisinden bahsedicem sizl...