10 Aralık 2020 Perşembe

Kore Dizisi : Tale of the Nine Tailed

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün izin günüm olduğu için evdeydim ve dün de dediğim gibi bütün gün kitap okudum biraz da Youtube dan yeni gelen bir oyun olan Cyberpunk 2077 nin oynanış videolarına göz attım onun dışında yatağımda tembel tembel yattığım gayet dinlenmeli bir gün oldu memnunum bugünü de iyi değerlendirdim bence :)

Bugün size yine başlarında beni çok heyecanlandırsa da yaklaşık 5. bölümden falan sonra saçmalamaya başlayan ve beni hayal kırıklığına uğratan bir Kore dizisi olan "Tale of the Nine Tailed " bahsetmek istiyorum.Wook Oppamı cidden çok özlemişim heykel gibi herif ya yaşlandıkça daha seksi olmaya başladı :D ama dizi seçimlerinde şu sıralar bence oldukça kötü rollerinde sürekli kendini tekrar ediyormuş hissi vermeye başladı bana ayrıca kızılımsı saçla da bu dizi sayesinde ne kadar tatlış olabileceğini görmüş olduk :) Bu arada partneri olan kızı da oldukça severim uzun zamandan sonra ona yakıştırdığım bir kızla partner oldular ama bu seferde bence senaryo berbattı :/ Bakalım seni ne zaman gerçekten içime sinen bir işte göreceğiz ?

Dizi, dokuz kuyruklu bir tilki (kore mitolojisinde geçen efsanevi bir yaratık) ile bir insanın etrafında dönmektedir. Bir programın yapım yönetmeni olan Nam Ji-A (Jo Bo-Ah), şehirlerinde yaşayan dokuz kuyruklu bir tilkinin (Lee Dong-Wook) varlığını öğrenir ve programına çıkartmak için onun peşine düşer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tayland Dizisi : Ready, Set, Love

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve Türkçe çevirisi ile "Bekarların Savaşı" olan Tayland dizisinden bahsedicem sizl...