9 Haziran 2021 Çarşamba

Aksiyon Filmi : Tenet

  Herkese merhaba efenim,

Bugün Nolan'nın uzun bir aradan sonra tam da pandemi döneminde herkesin filmsiz kaldığı zaman kaliteli film salmasıyla vizyona ne kadar süper bir yönetmen olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu :D Nolan'nın her filminde olduğu gibi bu filmi de ilkin izliyorsunuz anladığınızı sanıyorsunuz ama illaki ya yorumlardan ya da bloglarda,youtube kanallarından bir inceleme okumanız ya da izlemeniz gerekiyor ki her şey kafanızda yerli yerine otursun.Yine zaman algımızla oynadığı bu Tenet filmi Nolan'nın efsanelerinden biri olmuş bence mutlaka izlenmeli hatta izlendikten sonra iyice algılayabilmek için benim gibi bir sonrasında bir araştırma işine girilmeli :)

Dünyayı büyük bir tehlikeden kurtarmak için savaşan bir kahramanın hikayesini konu ediyor. Gerçek zamanın ötesinde bir yerde uluslararası bir casusluk görevini yerine getirmeye çalışan kahraman, dünyayı kurtarabilmek için savaşmak zorunda kalır. Üçüncü Dünya Savaşı’ndan daha büyük bir tehlikeyi durdurmaya çalışan kahraman, casusun alacakaranlık dünyasında zorlu bir yolculuğa çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Garson Matias Faldbakken

 Herkese merhabalar efenim, Norveç edebiyatı çok sevdiğim ya da takip ettiğim bir edebiyat değil açıkçası.Soğuk ve bence sıkıcı bir edebiyat...