15 Haziran 2021 Salı

Kore Dizisi : Extracurricular

  Herkese merhaba efenim,

Bugün yine Netflix de yer alan bir Kore dizisinden bahsedeceğiz.Yine benim sevdiğim tür olan Romantik-Komedi'nin dışında olan Suç,Gerilim,Gizem tadlarında bir dizi.Lise dizisi diye ezmemek lazım diziyi liseliler Türkiye de olduğu gibi Kore de de çok fena işler yapıyorlar.Gerçi bir insanın çaresizken para kazanmak namına hangi yaşta olursa olsun çok fena işler yapabileceğini artık öğrenmemiz lazım :)

Para kazanmak için suç işlemeye başlayan ve bunun sonucunda kendilerini tehlikeli duruma sokan bir grup lise öğrencisinin etrafında dönmektedir.

Karakterleri:

Kim Dong-Hee dizide bir lise öğrencisi olan Ji-Soo karakterini canlandırmaktadır. Okuldaki ders notları, tutum ve davranışları nedeni ile model bir öğrencidir. Ancak, üniversite parasını ödeyebilmek için suç işlemeye karar verir.

Park Ju-Hyun dizide bir lise öğrencisi olan Kyu-Ri karakterini canlandırmaktadır. Kendisinden yüksek beklentileri olan varlıklı bir aileye sahiptir. Ji-Soo’nun (Kim Dong-Hee) işlediği suçu öğrenir ve bu suçun içine dâhil olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...