12 Haziran 2021 Cumartesi

Suç Filmi : Promising Young Woman

  Herkese merhaba efenim,

2021 yılının Oscar filmi adaylarından biri olan ve gerçek hayat hikayesinden uyarlanan "Promising Young Woman" filmi var bugün film postumuzda.Daha önce "kadının intikamı" temalı bir çok film izledik ama bu film sanırım özellikle gerçek hayattan uyarlanmış olması ve temposunun diğer intikam filmlerinden bir tık daha farklı olmasından dolayı bu yılın dikkat çeken filmlerinden biri oldu.Ben sonuna kadar ilgiyle ve üzülerek izledim maalesef ki.Filmin finali yine beni üzse de buruk bir gülümseme de bıraktı diyebilirim bence her kadının severek ve ilgiyle izleyeceği bir film olacaktır.

Gelecek vadettiği konusunda herkesin hemfikir olduğu ancak acıklı bir olay sonucu geleceği mahvolan Cassie'ye (Carey Mulligan) odaklanıyor. Tıp fakültesini bırakmak zorunda kalan genç kadın, endişeli ebeveynleriyle birlikte yaşamakta ve bir kahve dükkanında çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...