19 Haziran 2021 Cumartesi

Romantik Film : The Art of Loving

  Herkese merhaba efenim,

Bugün cumartesi sinemasında ayrılıklara dair bir Kore filmi var.Ayrılığı kabul edemeyen bir kadının hissetlerini ve haz etme sürecini izliyoruz filmde.Eğer benim gibi uzun bir süre ayrılık sürecini atlatamadıysanız baş roldeki kızla kendinizi özdeşleştirmeniz kaçınılmaz olucak.Ama unutmayın eninde sonunda her acı , her ayrılık geçip gidiyor :)

'Aşkın bir son kullanma tarihi varsa, ayrılık için bir mühlet gerekir.' Na Rin, ani ayrılıktan haberdar olduktan sonra uzun süredir sevgilisi Eun Chan'dan ayrılmayı kolay kolay kabul edemez, bu yüzden Eun Chan'ın duygularının geri dönmesi için bir aylık bir mühlet vermek ister. "Aşk her zaman birdenbire biter ve ayrılık her zaman zordur." Ancak Na Rin, "History of Love" albüm prodüksiyon projesine atlarken , "ayrılığı" herkesten daha fazla düşünecek bir konumdadır. Na Rin ertelediği ayrılığın amacını bulabilir mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...