14 Haziran 2021 Pazartesi

Kore Dizisi : Itaewon Class

  Herkese merhaba efenim,

Bugünün postu biraz geç yayınlandı nedeni de dün akşam The Penthouse Kore dizisini izlerken sinir krizi geçirip elimdeki çayı laptobuma dökmemdi :) Allah'tan çok fazla zarar ziyan olmadı da laptobu kurtarabildik (bu arada diziden zamanı gelince bahsedicem size önce 3 sezonu sinirleri sağlam bir şekilde izleyip bitirmeyi başarmam lazım).

Bugün bahsedeceğim Kore dizisi ise daha relax ve daha tatlı bir dizi.Tabi bol bol haksızlık ve entrika elbette her Kore dizisinde olduğu kadar bu dizide de var ama en azından baş rolde Park Seo Joon tatlısı varda o tepsi gibi berbat saç kesimiyle bile insanı gülümsetebilmeyi başarıyor canım oppam benim :)

Bu arada dizi Netflix de de var bilginize :)

Dizi, adaletsiz bir dünyada yükselmeyi başaran inatçı ve cesur bir grup insanın etrafında dönmektedir. Itaewon’da 'Jagga' adlı bir restoran zincirinin sahibi, Jang Dae-Hee (Yoo Jae-Myung) ve onun oğlu (Ahn Bo-Hyun), Park Sae-Ro-Yi’nin (Park Seo-Joon) hayatını mahvetmekle kalmaz, babasının ölümüne neden olurlar. Park Sae-Ro-Yi, intikam almak için sahibi oldukları 'Jagga' restoran zincirini yok etmeye karar verir ve aynı bölgede bir restoran açar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Garson Matias Faldbakken

 Herkese merhabalar efenim, Norveç edebiyatı çok sevdiğim ya da takip ettiğim bir edebiyat değil açıkçası.Soğuk ve bence sıkıcı bir edebiyat...