5 Haziran 2021 Cumartesi

Kore Dizisi - 5 Tane Mini Kore Dizisi !

 Herkese merhaba efenim,

Yarın 6 Haziran 2021 LGS sınavı olucak.Eğer hala çalışıyor olsaydım benim çocuklar için artık yorucu ve stresli bir dönemin sonu olucaktı ama maalesef bunu göremedim.Aslında göremediğime çokta pişman değilim çünkü tam da zamanında istifa ettiğimi düşünüyorum.Korona'nın çok arttığı ve iş yerindeki kişilerinde korona kaptığı bir dönemdi belki de bende onlar yüzünden kapıp eve korona getircektim.Annem geçenlerde korona aşısı oldu ve aşının yan etkisi olarak bile ayılıp bayıldı çok kötü hallerdeydi babam da evde yoktu kardeşimle ben perişan olduk ambulans falan çağırdık neyse sonuç olarak şimdi sapasağlam sadece psikolojik olarak kendini çok yıprattığı ve aşının yan etkisi olarak da biraz dağıldı bakalım ben aşı olursam nasıl olucak bilemiyorum benim bağışıklığımda öyle aman aman pek iyi sayılmaz.O zaman çalışıyor olsaydım ve kardeşim evde tek olsaydı gerçekten büyük vicdan azabı duyardım.Her seçimin kaderi değiştirdiğine inanıyorum ben ve bence hayırlısı buydu benim için.Bu arada tainimiz kesin olarak Samsun'a çıktı ne zaman evi toparlar ne zaman taşınırız çok da bilemiyorum ama taşınmadan önce Allah nasip ederse şöyle güzel bol dinlenmeli bir tatil yapmak istiyorum.Askeri kampa gideceğimiz için oldukça önlemli ve çok insanın olmadığı yerler oluyor geçen sene de Marmaris'te o şekilde yapmıştık tatilimizi ve oldukça dikkatli ve tedbirli olduğumuz için başımıza bir şey gelmedi.Bu yılda Balıkesir Erdek kampına istedik eğer gidebilirsek gidicez bakalım umarım yeni eğitim öğretim yılına kadar ben de aşı olursam Samsun'da çalışma hayatıma yeniden dönmek istiyorum :)

Bu kadar özel hayat bilgisinden sonra bugünün postunda yine 5 tane mini Kore dizisi var :) Kore dizisi izlmekten bıkmıyorum maalesef bu ay hiç izlemediğim kadar izledim ve izlicem sanırım :)

1-My Fucking Romance

Özgür bir ilişki arayan bir kadının bir erkekle tanışıp karmaşık bir aşka düşmesinin hikayesi. Dizide aynı zamanda Park Won'un 3.albümünün tanıtımı yapılacak.





















2-Dear My Name

Kaderinizdeki kişi ile isimlerinizin birbirinizin vücutlarında yazılı olunduğu bir dünya düşünün. Böyle bir dünyada yaşayan ana karakterimiz tüm lise hayatı boyunca vücudunda yazan ismim sahibini aramıştır sonunda onu bulduğundaysa işler pek onun düşündüğü gibi gitmez.





































3-Maybe, Maybe Not

Akıl okuyabilen bir kız, başkalarının onun hakkında ne düşündüğüne takılası nedeniyle üniversitesinde her zaman yabancılaşmıştır. Aniden, kıdemli bir sınıf arkadaşıyla tanışır ve aklını okuyamaz. Birlikte vakit geçirmeye başladıklarında birbirlerine aşık olmaya başlarlar.







































4-Flower After

8 yıllık çift ve 1 yıllık çift arasından sadece bir çift mutlu sona ulaşıp evlenecek, diğer çift ne yazık ki ayrılacaktır. Hangi çift mutlu sona ulaşacak?






































5-Jal Pa Gin Love 

Ran Ho, Roxanne'nin tatlı ve düşünceli en iyi arkadaşıdır ve 5 yıl önce tanıştıklarından beri ona aşıktır. Şirketlerine yeni bir çalışan katıldığında, Roxanne çalışana ilk görüşte aşık olur ve Ran Ho'ya bu konuda güvenir. Ran Ho, bu durumdan hoşlanmasa da iyi biri olduğu için ikisi arasındaki çöpçatan rolünü oynar çünkü onu mutlu görmek ister.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...