3 Haziran 2021 Perşembe

Kore Dizisi - 5 Tane Mini Kore Dizisi !

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün yine birbirinden kısa ama tatlı mini Kore dizileri var.Bir önceki postta da olduğu gibi bu diziler Kore de webdizisi olarak yayınlanıyor ve genelde bir albümü,idolü ya da ürünü tanıtmak amacıyla çekiliyor :)

1-Pure Melo District

İş arkadaşıyla gizli bir aşk ilişkisi olan Kim Seol ‘un çocukluktan beri en yakın arkadaşı olan Taehwan onunla aynı şirkette işe girer ve başarılı bir youtube vlog projesinde birlikte çalışmaya başlarlar ama ne yazık ki ün sadece güzel şeyler getirmez.






















2-Today Office Tomorrow Romance

Kang Hye Mi, 4 yıldır KS International'da bulunan bir ofis çalışanıdır. Her zaman kendinden emin ve enerjikti ama eski erkek arkadaşının onu aldatmasına tanık olduktan sonra güvenini ve aşka olan inancını yitirdi.




















3-Love Buzz

Ana karakterimizin karşısına gelecekten geldiğini ve onun oğlu olduğunu söyleyen biri çıkar.



















4-My Romantic Some Recipe

21 yaşındaki bir üniversite öğrencisi, bir restoran müşterisine karşı tek taraflı aşık olur. Sonra bir akşam sarhoş olduktan sonra idolünün stand-up posterini yanına alır ve sihirli bir şekilde ona yardım etmek için idolü ortaya çıkıyor... ona diğer adamı nasıl etkilemeyi, yemek yapmayı, bisiklete binmeyi, kendine daha iyi bakmayı öğretir.























5-Ga Doo Ri Restaurant

Ga Doo Ri’nin Suşi Restoranı ,flört uzmanı Ga Doo Ri ile kapı komşusu Cha Woo Bin arasındaki tatlı ama şiddetli romantizmi konu alıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Garson Matias Faldbakken

 Herkese merhabalar efenim, Norveç edebiyatı çok sevdiğim ya da takip ettiğim bir edebiyat değil açıkçası.Soğuk ve bence sıkıcı bir edebiyat...