11 Haziran 2021 Cuma

Tayland Dizisi : My Husband In Law

  Herkese merhaba efenim,

Erdek'te ki deniz salyası olayından sonra oraya gitme ve birazcık olsun tatil yapma hayallerimizde bitti.Tam da bizim oraya gitmeyi planladığımız sürede bunun birden ortaya çıkması bilmiyorum bence artık Allah cidden benim evden çıkmamamı istiyor diye düşünmeye başladım.Marmaris'e de gidecektik güya ama ordan da herhangi bir haber yok kısaca bu yaz sanırım planlanan hiç bir yere gidemicez hayırlısıyla evimizi bulup Samsun'a taşınmayı başarsak bari.

Bugün dizi postunda bir Tayland dizisi var.Bu dizide baş rolde oynayan adam bin tane aynı erkek rolde oynayan adam olmasına rağmen nedense "ulusun kocası" seçilmiş :D Asya da böyle etiketler yapıştırıyorlar oyunculara ve elbette oyuncunun marka değerini arttıran iyi bir şey bu.Dizi tam bir klişe elbette ama evde olmaya mahkum olduğum sürece bol bol bu klişeleri izlemeye ve size de sunmaya devam edicem :)

Muey, annesinin yakın bir tanıdığı olan ailenin yanına okuması için yerleştirilir. Kırsal bir kesimden gelen Muey, büyük şehrin okul hayatında bazı zorluklarla karşılaşır.

Kendisine yardım eden kişiye istemsizce aşık olmuştur. Onun kaldığı evin sahibin oğlu olduğunu anladığında artık işler onun için daha inanılmaz bir hal almaya başlar. Yıllarca bütün okul hayatları beraber geçen, hiç istemese de Thien’in annesinin ısrarlarına karşı gelemeyen Thien ve Muey şimdi ise aynı evi paylaşmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Garson Matias Faldbakken

 Herkese merhabalar efenim, Norveç edebiyatı çok sevdiğim ya da takip ettiğim bir edebiyat değil açıkçası.Soğuk ve bence sıkıcı bir edebiyat...