1 Haziran 2021 Salı

Kore Dizisi - 5 Tane Mini Kore Dizisi !

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün 5 tane mini Kore dizisi ile Haziran ayına merhaba diyoruz ! Güncel Kore dizilerini takip ederken bir yandan da geçmişte izlemediğim ilgimi çeken dizilere dönüyorum özellikle Web Dizileri gözden kaçırdığım diziler oluyor.Kore'de kablolu kanalda yayınlanmayıp ya bir platform üzerinden ya da Web Dizisi olarak yayınlanan diziler var.Bu diziler genelde ya bir ürünü tanıtmak amacıyla ya da bir idolü tanıtmak amacıyla yapılıyor.Şirketlerin çaylak oyuncuları yer alıyor genelde.Hatta etkileşimli dizi bile yapıyorlar.İlk olarak verdiğim "Convenience Store Fling" isimli mini dizi çekilirken dizinin son bölümü için dizinin sitesinde bir oylama bile yapılmış."Baş roldeki kız hangi erkeği seçsin?" diye :D Halk da oy vererek baş rolde olucak olan erkeği seçmişler dizinin son bölüm senaryosu ona göre yazılıp yayınlanmış.Dizi sektörü açısından bu tarz değişik şeyler ve zenginlikler sunması benim çok hoşuma gidiyor :)

1- Convenience Store Fling

Joo Ah'ın internette konuştuğu bir kız arkadaşına yardım etmek amacıyla markette bir günlüğüne çalışmasıyla başlıyor. Ancak bilmediği bir şey vardır o da arkadaşının aslında kız değil erkek olması. Daha önceden de tanışıklıklarının olduğunu fark eden ikilinin yolları kesişir.
















2-Legally, Dad

Ah Young, yarı zamanlı işlerde çalışarak 8 yaşındaki kız kardeşi Dan Bi ile ilgilenen, mali açıdan zor durumdaki 23 yaşındaki bir kız. Bir gün 28 yaşındaki Yoo Sang, imzalanan bir anlaşma yoluyla Ah Young'ın babası olmayı teklif ederek karşısına çıkar.




















3-Romance Talking

Üniversiteli bir kızın gizlice sevdiği ve ilişki tavsiyesi verme konusunda uzmanlaşmış olan popüler bir YouTuber’ın onun kampüsünde aniden ortaya çıkmasıyla yaşanan hikayeyi anlatıyor.




















4-Boyfri3nd

Bir kaza olduğunu ve kaza sebebiyle hafıza kaybı yaşandığını düşünün ve bu kazanın ardından birden üç tane erkek arkadaşa sahip olduğunuzu düşünün. Ana karakterimizin başına tam olarak bu gelmiştir.




















5-Ending Again

Evlenmek istemeyen, ancak "Yeni evliler Jeonso Kredisi"ni alabilmek için evlenmeye karar veren iki kişinin dolandırıcılık, evlilik ve romantizm hikayesini anlatan 12 bölümlük Güney Kore yapımı bir dizi. *Yeni Evliler Jeonso Kredisi: Yeni evli çiftlerin ev kiralamasına yardımcı olmak için devletin sağladığı mali destek.Ama 8 yıllık eski erkek arkadaş geri dödüğünde neler olacak?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...