7 Haziran 2021 Pazartesi

Kore Dizisi - 5 Tane Mini Kore Dizisi !

  Herkese merhaba efenim,

Yeni bir haftaya başladık ! Haziran ayının da 2.haftası geldi çattı.Bu hafta ALES ve YÖKDİL çalışmalarıma yoğunlaşmak istiyorum sağ elimdeki sıkıntıdan dolayı uzun bir ara vermek zorunda kaldım ayrıca her akşam yemekten 1 saat sonra falan kız kardeşimle yürüyüşe gidiyoruz bunu artık çok sıcaklar gelene kadar rutine bindirmek istiyorum en azından Samsun'a taşınana kadar biraz daha kilo vermiş olayım.Bugün eski iş yerimdeki arkadaşlarım ve bir çok öğretmen daha aşı olma hakkı kazanmış tabi ben artık çalışmadığım için 26 yaşında evde oturan birine aşı hakkı ne zaman gelir hiç bilmiyorum belki benden önce kardeşime bile üniversitede okuduğu için aşı sırası gelebilir :)

Bugün dizi postumuzda yine izlediğim mini Kore dizileri var.Eğer içlerinden beğendiğiniz olursa (diğer postlarda dahil) https://www.webdramaturkey.com/ sitesinde bu dizileri Türkçe çevisiyle bulabilirsiniz :)

1-Trap

Yirmili yaşlarındaki üniversite öğrencileri arasında yaşanan aşk, baştan çıkarma ve ihanet hakkındaki hikayeyi anlatan bir mini dizi.





















2-Can I Step In?

Bir evde beş erkek ve bir kadın ikamet ediyor ve birbirleriyle nasıl yaşayacaklarını öğrenmeleri gerekiyor.

3-Someway

İlk aşkıyla tekrardan karşılaşan Hyun Jae Hee şansını tekrardan dener.



4-Crushes Reverse 

Yoo Somi, ablasının erkek arkadaşı Nam Dong Yoon'u seviyor ama en yakın arkadaşı Nam Dong Yoon'un küçük kardeşi Nam Dong Ha'dır. Aşk hikayeleri nasıl değişecek?



5-The Colors of Our Time

Fotoğrafçı Jungu'yu şans eseri gördüğünde yeni aşk romanını planlayan ancak hikayenin ana karakteri olan Yura'nın romantizmini anlatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...