13 Haziran 2021 Pazar

Dram Filmi : Believe Me the abduction of Lisa McVey

  Herkese merhaba efenim,

Bugün pazar sinemamızda yine Netflix de yer alan ve gerçek bir vakadan sinemaya uyarlanan bir yapım var.Bizde ki İstanbul Sözleşmesinin (artık olmayan) değerini bir kez daha bize hatırlatan bir yapım oldu aslında."Kadınını beyanı yeterlidir." maddesi aslında kadınlarımızı,küçük kızlarımızı bu tür olaylardan ve haksızlıklardan korumak için yazılmış belki de sözleşmedeki en önemli maddeydi.Ama bazı yobaz beyinlerin bir tarafına battığı için şu anda zaten fena olan halimiz maalesef daha da fena bir halde.Bu filmde aslında bu duruma çok güzel bir örnek oluşturmuş.Bir yerlerde gerçekten inançlı,dürüst adamlarından olduğunu aslında bu film sayesinde görmüş oluyoruz.İlahi adalet uzun zaman alsa da bir şekilde yerini buluyor.Bu tür vakalarda hep bu şekilde içimizin soğuması dileğiyle :)

17 yaşındayken bir gece kaçırılan Lisa McVey, hayatta kalmayı ve eve dönmeyi bir şekilde başarmıştır. Ancak kaçırıldığı konusunda ona kimse inanmamaktadır; bir dedektif hariç! Sapık tecavüzcünün yaptıklarını sindiremeyen Lisa McVey olayın peşini bırakmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...