9 Haziran 2021 Çarşamba

Gerilim Filmi : Das Schaurige Haus

  Herkese merhaba efenim,

Bugün Netflix de yer alan Avusturya yapımı gerilim/korku filminden bahsedicez.Daha çok çocuk oyuncular yer aldığı için çok fazla korku ögesi içermediğini belirtmek isterim.Annemle boş zamanımızda izlediğimiz bir filmdi ama kendini yine de sonuna kadar izletmeyi başardı bence finalde de gayet tatmin olmuştuk :)

Anneleriyle birlikte büyük şehirden ücra bir kasabaya taşınan iki erkek kardeş, evlerine musallat olan tehlikeli bir gizemi yeni arkadaşlarıyla birlikte çözmeye çalışır. 16 yaşındaki ailesiyle birlikte şehirde yaşayan Hedrik, annesi Sabine ve kardeşi Eddi ile ücra bir kasabaya taşınacaklarını öğrendiğinde büyük bir yıkıma uğrar. Yeni hayatına alışmaya çalışan Hedrik, evlerine yerleştikten bir süre sonra tuhaf durumlarla karşı karşıya kalır. Kabada yaşayanlar onlara evin perili olduğundan bahseder. Hendrik yeni arkadaşlarıyla beraber evin gizemini ortaya çıkarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...