16 Şubat 2021 Salı

Dram Filmi : Josée

 Herkese merhabalar efenim,

Han Ji-Min  ve Nam Joo-Hyuk çok sevdiğim iki Koreli oyuncu olduğu için sırf bu filmi izledim.Normalde bu ikiliyi fanlar pek yakıştırmıyor yaş farkından dolayı ama bence kadın bir tık yaşı fazla olmasına rağmen aşırı tatlış olduğu için ondan daha genç oğlanları onun yanına yakıştırıyorum ben bence çift olarak sırıtmıyorlar ki beraber oynadıkları dizi ya da bu filmde de zaten normal bir çifti canlandırmıyorlar o yaş farkı sırıtmayacak sırı dışılıkta bir aşk hikayesi daha doğrusu bir yoksulluk dramı izliyoruz.Sonunu biraz açık bırakmışlar filmin bence ben pek anlayamadım en azından :)

 Seul’un eteklerinde küçük bir kasaba… Mezuniyete yaklaşan üniversite öğrencisi Young-seok, sokakta tekerlekli sandalyesinden düşen bir kadınla karşılaşır ve eve dönmesine yardım eder. Sonunda ona basit ve hızlı bir yemek yapar ve kendisini “Josée” olarak tanıtan bu kadına karşı belirsiz bir merak içine girer. Bu andan itibaren Young-seok ara sıra Josée’nin evine uğrar, ona yemek getirir ve çok okuyan, kapsamlı viski bilgisi olan bu kadını tanımaya başlar ve ona doğru olduğundan emin olmadığı hikayeler anlatır. Yavaş yavaş unutulmaz bir aşkı paylaşmaya başlarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...