7 Şubat 2021 Pazar

Kore Dizisi : True Beauty

 Herkese merhabalar efenim,

Evde geçireceğim 8 günlük tatilim başlamış bulunmaktadır !

Tatilin ilk gününde daha taze bitirdiğim aşırı tatlı bir Kore dizisinden bahsedicem sizlere.Webtoondan diziye çevirilen diziler nedense ayrı bir güzel oluyor.Yine bi lise dizisi ama en az yetişkinlerin dizilerini izlemek kadar güzel ve her bölümünü her hafta heyecanla beklediğim bir diziydi.Mun Ka-Young genelde hep yan rollerde olurdu nihayet kızı baş rol yapmışlar aşırı güzel ve tatlı bir kız bence rolüne de çok yakışmış.Cha Eun-Woo hep bu tür dizilerde ve bu tür bir rolde oynuyor zaten o yüzden alışıktık kendisini bu tarzda izlemeye ama adama da yakışıyor yani zaten soğuk nevale bi tip gibi duruyor başka başka apır sapır adam rollerinde biraz tuhaf durur :D Heykel gibi çocuk mahşallah ona düşmeyen de ne bileyim derken herkes ikinci adama yükseldi asıl bu dizi de ben sırf saç stilinden dolayı sevmedim :D Ama bence bu dizi de patladı gitti bundan sonra kendisini başka dizilerde baş rollerde görücez gibime geliyor :)

Konusu:

Dizi, görünüşü konusunda kendine güveni olmayan ve kendini güzel göstermek için makyaj yapan Lim Joo-Kyung'un (Mun Ka-Young) hikâyesini konu almaktadır. Kalbinde derin bir yara ile yaşayan Lee Su-Ho (Mun Ka-Young) ile karşılaşır. Sırlarını birbirleri ile paylaştıkça olgunlaşırlar.

Karakterleri:

Mun Ka-Young dizide Saebom Lisesi'nin bir öğrencisi olan Im Joo-Kyung karakterini canlandırmaktadır. Parlak bir kişiliğe sahiptir. Ancak, görünüşü konusunda aşağılık kompleksi vardır. Bu yüzden, diğer insanlardan, yüzünü saklamak için her zaman makyaj yapmaktadır.

Cha Eun-Woo dizide bir lise öğrencisi olan Lee Su-Ho karakterini canlandırmaktadır. Saebom Lisesi'ne yeni transfer olmuştur. Görünüşü, iyi notları ve hatta harika basketbol yeteneği ile tepeden tırnağa mükemmel biri gibi görünmektedir. Herkesten gördüğü büyük ilgiye rağmen, Lee Su-Ho kimseyle ilgilenmez.

Hwang In-Yeop dizide Saebom Lisesi'nin bir öğrencisi olan Han Seo-Joon karakterini canlandırmaktadır. Yüzü ve keskin vücut hatları ile iyi bir görünüme sahiptir. Dış görünüşü, ona vahşi biri izlenimi verse de aslında kibar ve sıcak kalpli birisidir. Lee Su-Ho (Cha Eun-Woo) ile aralarında Lim Joo-Kyung (Mun Ka-Young) için bir rekabet başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...