2 Şubat 2021 Salı

Gerilim Filmi : Sightless

 Herkese merhabalar efenim,

Dün deprem oldu bugün İzmir'i sel aldı üstüne üstlük sabah entübe olan yengemi koronadan dolayı kaybettik.Olaylar üst üste gelirmiş hep gelince morallar bozuk bugün ki öğleden soneraki dersleri online yapma kararı aldık sabahtan gelen öğrenciler dersini yapıp gidecek bende resmen yüzerek geldim kuruma botum ,çoraplarım falan battı hep Şok dan gidip kendime çorap,dandik bi spor ayakkabı falan aldım o şekilde idare ediyorum artık eve nasıl dönücem orasını da pek bilemiyorum açıkçası yarın durmayacakmış sanırım bu yağış naparız hiç bilmiyorum vallahi oturdum hayırlısını bekliyorum artık ne olsa boynumu eğip susmaya ve bir şekilde hayata devam etmeye çalışıcam.

Dün izin günüm olduğu için Netflix den bir şeyler izleyeyim dedim.Bu filmi daha öncede bazı bloglar da gördüm ama yorumları kötü olduğu için ön yargılı yaklaştım başta ama daha filmin 2.sahnesinde filmin sonuna tahmin etsem de sonuna kadar izlettirdi bence film kendini ki Riverdale dizisinden ayılıp bayıldığım Madelaıne Petsch baş rolde olunca daha da izlemek istedim :)

Ellen Ashland, uğradığı adi bir saldırının ardından kör olur. Büyük bir travma yaşayan Ellen, iyileşebilmek için insanlardan izole bir yaşam sürmeye başlar. Yavaş yavaş iyileşen Ellen, bir süre sonra paranoya görmeye başlar. Saldırganın kendisini terörize etmek için geri döndüğüne inanan Ellen, kimseyi bu durumun gerçekliğine ikna edemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...