16 Şubat 2021 Salı

Japon Dizisi : Motokare Mania

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün işe geri döndüm.O kadar yoğun bir gündü ki buraya bakacak zamanım asla olmadı 2.dönemin çok daha yoğun geçeceğini zaten tahmin ediyordum bugün de bu tezimi kanıtlamış oldum kendime.

Bugün dizi postumuzda yine mini bir Japon dizisi var.Bu diziyi izleyince içime bi su serpilti açıkçası.Sevgilimden ayrıldıktan sonra uzun bir süre o kişiyi unutamayıp onun hayaleti ve anıları ile yaşayan enayi bir ben değilmişim şükür :D

Baş roldeki adam ne kadar nazik ve tatlı olsa da kendisine acayip sinir oldum çünkü kendisi bir erkek ve her erkeğin yaptığı salaklıkları itinayla yapılıyor ve kırılan yine kızların ponçik kalpleri oluyor :/ Anlayacağınız bu diziyle fazlasıyla empati kurmuş durumdayım :)

Nanba Yurika, beş yıl önce ayrıldığı Saito Makoto ile geçmiş hatıralarına dalmış durumda. Eski bir manisi, eski sevgilisinin hayranı olduğunu iddia ediyor ve sık sık hayal ettiği hayali Makoto'nun yaşamını sürdürmesine yardımcı olduğunu düşünüyor. Sonunda yeni işyerinde gerçek Makoto ile tekrar bir araya geldiğinde ne kadar şok oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...