10 Şubat 2021 Çarşamba

Gerilim Filmi : Taking Lives

 Herkese merhabalar efenim,

Ben bu filmi daha önce televizyonda annemle birlikte izlemiştim ama sanırım filmin sonuna denk gelmişim filmin sonunu izleyince daha önceden izlediğimi anladım ama buraya yazmadığım için izlememiş saydım kendimi o yüzden beynimi formatlayıp sanki ilk defa izliyormuş gibi yazacağım buraya da :)

Angelina ablamızın izlemediğim filmi pek nadirdir kendisini izlemeyi pek severim bu tarz ajan rolleri de kendisine fena yakışıyor ayrıca gençlik halleri de ayrı bi güzel.Diğer ajan filmlerine oranla bu film bi tık daha vasat kalmış elbette ama onu da Ethan Hawken abimizin olmasına bağlayalım çünkü kendisine nedense pek ısınamıyorum ben adam bana çok itici geliyor :/ Onun dışında konunun işlenişi ve tempoda bana biraz düşük geldi nedense sonlara doğru biraz biraz açılmaya başladı filmin en başından sonunu tahmin ettim elbette ondan da olabilir tabi biraz :)

lleana Scott, güzelliğiyle teşkilatındaki erkeklerin ilgisini çekebilen, işinde uzman bir analisttir. Asıl uzmanlık alanı ise bir türlü çözülemeyen cinayet davalarını nihayetlerine kavuşturması üzerine olan yetkinliğidir. Bir seri katil, Montreal'i kana bulamakta ve polis bu cinayetlere engel olamamaktadır. Scott, cinayeti çözmek üzere Montreal'e çağırılır. Bu kez karşı karşıya olduğu katil, öldürdüğü kurbanlarının kimliklerini çalmakta ve onların hayatlarını yaşamaktadır. Bu tip sıradışı yöntemlerle sürekli olarak hedef şaşırtan bu katille yüzleşmek oldukça zor olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...