7 Mayıs 2020 Perşembe

Amerika Dizisi : The I-Land

Herkese merhabalar efenim,

Bugün işteyim bundan sonraki 3 gün boyunca evde olacağım.Size Netflix'in derinliklerinden bir mini dizi getirdim.Başta konu itibariyle Lost dizisine benzetmiş olsam da dizi daha sonraki bölümlerinde Black Mirrordan bir bölümmüşçesine devam etti.Daha fazlasını Spoiler olmaması için anlatmıyorum ama çok güzel bir dizi tavsiyemdir 1 günde izleyip bitirdim :)

The I-Land, nasıl geldiklerini bilmedikleri ıssız adadan kurtulmanın yolunu arayan bir grup insanın hikayesini konu ediyor. Bir grup insan gözlerini açtıklarında kendilerini ıssız bir adada bulur. Hafızaları silindiği için adaya nasıl geldiklerini hatırlamayan grup, adadan kurtulmanın yolunu arar. Eve geri dönmek için çabalayan insanlar, bir süre sonra bulundukları yerin aslında göründüğü gibi olmadığını keşfeder. Adanın psikolojik ve fiziksel zorlukları ile karşılaşan insanlar, hayatta kalmayı başarmak için savaşmak zorunda kalır.

The I-Land (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kişisel - Blogum 11 Yaşında !

 Herkese merhabalar efenim, 18 Eylül geçti ama anca doğum günü postu düzenleyebildim iş yoğunluğumdan.Blogum 11 yaşına girdi.Tam tamanı 11 y...