20 Mayıs 2020 Çarşamba

Kore Dizisi : Welcome

Herkese merhabalar efenim,

Bütün gece korona olmamak için dua ettim resmen.Hafif bir öksürüğüm vardı bir de dün akşam da yemek yiyemedim dünkü belediye otobüsü yolculuğu mahvetti beni resmen halsizlikten geberdim elim ayağım titriyordu.Durum böyle olunca nefes almamla ilgili zorluk yaşıyorum falan da sandım ama sabah uyandığımda dinlenince turp gibi olduğumu gördüm hiç bir şeyim yok Allahtan.Allah'ım bu psikoloji resmen yıprattı beni ve herkesi tez zamanda şu illetten kurtuluruz umarım.

Bugün evdeyim o yüzden bu saate yazabiliyorum postumu.Şu sıralar hiç güzel sürükleyici Kore dizisi yok uzun zamandır da sizinle dizi paylaşmıyorum farkındaysanız.Bir kaç tane gözümü takılan oldu bu dizi de onlardan biri ama başları ne kadar iyi olsa da sonradan aşırı saçmaladıkları için hep yarım bıraktım şimdi daha yeni yeni zorla tamamlayıp sizlere sunup arşive kaldırıyorum.

Konusu:
Dizi, insana dönüşebilen bir kedi (L) ve onun sahibi (Shin Ye-Eun) etrafında dönmektedir. Oldukça zor zamanlar geçirmekte olan Sol-A, sokakta bulduğu bir kediyi evine getirir. Evini açtığı kedi sayesinde yaralı kalbi iyileşmeye başlar.

Karakterleri:
L dizide insana dönüşebilen bir kedi olan Hong-Jo karakterini canlandırmaktadır. İnsan ve kedi olarak iki farklı hayat yaşamaktadır.

Shin Ye-Eun dizide Hong-Jo’nun (L) sahibi olan Kim Sol-Ah karakterini canlandırmaktadır. 20’lilerinde olan genç bir kızdır. İnsanları seven ve etrafındakileri korumak için elinden geleni yapan birisidir. Ancak, babası ve karşılıksız sevdiği adam da dâhil olmak üzere çevresindeki insanlar onu derinden yaralamıştır. Bu yüzden, kalbinin kapılarını herkese kapamıştır. Hayali bir webtoon sanatçısı olmaktır ve bir görsel tasarım şirketinde yeni işe girmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...