5 Mayıs 2020 Salı

Komedi Filmi : Cinayet Süsü

Herkese merhabalar efenim,

Karantinanın 50.günündeyiz.

Bugün karantinaya gireli tam 50 gün olmuş vay be ! Zaman çabuk geçmedi aslında oldukça zorlu bir süreç oldu sanmayın ki karantina yine bitti :/ Aslında bitmedi ama ben saymayacağım çünkü artık gün yüzü görüyoruz mecburi olarak işe geldim bugün bu postu da şu an iş yerimden yazıyorum :)

Bir şekilde Mart ve Nisan aylarını işleri evden yürüterek devam ettirdik bakalım Mayıs ayı hem iş yerinde hem evde kalarak nasıl geçecek :)

Netflix'e nihayet gelmiş olan Cinayet Süsü filminden bahsedelim bugün film postunda.Kardeşimle ilk çıktığı günden beri gitmek istiyorduk ama kısmet olmamıştı Ölümlü Dünya filmi gibi bunu da Netflix'den izlemek kısmet oldu ama bence Ölümlü Dünya kadar iyi bir film değil.Ölümlü Dünya filmine beklemediğim bir şekilde çok gülmüş ve çok beğenmiştim ama bu film bir kaç sahnesi dışında genelde hep küfürle güldürmeye çalıştı ve bu benim pek hoşuma gitmedi :/

Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Başkomiser Emin, komiser Salih, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin'den oluşan Cinayet Büro ekibi ilginç bir vaka ile karşı karşıyadır. Birbiri ardına işlenen cinayetleri araştıran ekip, hiçbir delil ve ipucuna ulaşamaz. Cinayetlerin gittikçe artması, basının ve halkın olayla fazlasıyla igilenmesi, buna rağmen ekibin hiçbir ilerleme katedememesi Başkomiser Emin ve arkadaşları üzerinde büyük bir baskı oluşturur. Bu sırada Emniyet Genel Müdürü, davanın çözümünde yardımcı olması için “suç uzmanı” Dizdar Koşu'yu Emin'in ekibine atar. Üzerlerindeki baskıdan dolayı iyice ezilen Emin ve ekibi, karşılaştıkları en tuhaf seri cinayet zincirini çözebilmek için her yönteme başvurur. Bu kedi fare oyununda katili mi pes edecektir yoksa polisler mi?

Ugur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, and Feyyaz Yigit in Cinayet Süsü (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...