29 Mayıs 2020 Cuma

Komedi Filmi : The Wrong Missy

Herkese merhabalar efenim,

Bugün öğretmenlerle kurumca toplantımız vardı dünde dün açıklanan kararlarla birlikte acil bir toplantı yaptık akşamında idareyle birlikte ve sonuç olarak elbette çocukların yasakları tam olarak kalkmadığı için 1 Haziranda kurumu komple açamıyoruz ama Zoom derslerimiz devam edicek olup Çarşamba ve Cuma günleri de kurumda sınav yapıcaz.20 Hazirana kadar bu şekilde düşe kalka bir şekilde gelicez sanırım bu sene sınava hazırlanan ve sınava girecek olan bütün herkese sabırlar diliyorum bu sene senenin başlarında KPSS ye hazırlanma düşüncem olsa da açıkçası kurumumdan da memnun olunca pek hazırlanasım gelmedi şimdi düşününce iyi ki de kendimi o kadar yormamışım diyorum 2 yıldır bütün motivasyonumu buna veriyordum ama yeter bence artık kendim sınava hazırlanmak yerine çocukları sınava hazırlamak ve güzel yerler kazandırmak istiyorum.

Neyse efenim benden güncel haberler bu şekilde siz de durumlar nasıl ? Bugün benim içi yorucu bir gün olduğundan bir komedi filmiyle devam etmek istedim sizlere de öneriyorum çünkü bu filmi izlerken ben çok güldüm ve eğlendim bu tarz deli kadın konseptlerini izlemeyi seviyorum gerçek hatta böyle bir şey olmaz elbette bu adam hayatta o kadına aşık olmazdı ve en başında olduğu gibi arkasına bakmadan kaçardı ama bu tarz insanlar beni acayip eğlendiriyor ben de sanırım bir tık böyle olduğum için :)

Yanlış Missy, hayallerindeki kadın ile tanışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Tim Morris, sonunda kendisi için doğru kadının bulduğunu düşünür. Oldukça heyecanlı olan Tim, kadını daha iyi tanıyabilmek için onu şirketinin düzenlediği geziye davet eder. Ancak daveti yanlış kişiye gönderdiğini fark eden adam, uzun süredir mesajlaştığı kişinin bambaşka biri olduğunu anlar.

David Spade and Lauren Lapkus in The Wrong Missy (2020)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...